Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Verificari esentiale la masina in sezonul rece

27/11/2018
Verificari esentiale la masina in sezonul rece
Teperaturile extreme din sezonul rece pot crea dificultati pentru soferi deoarece acestia se confrunta cu temperaturi scazute, polei si vizibilitate scazuta. In acele cazuri fiecare moment, piese si miscare conteaza. Pe langa atentia crescuta, soferii trebuie sa efectueze cateva verificari esentiale, care sa ii asigure ca masina functioneaza corect. Unul dintre cele mai important lucru care trebuie verificat este motorul, acesta fiind piesa cea mai importanta a unei masini.

Anvelopele

In primul rand, anvelopele trebuie schimbate atunci cand sezonul rece se apropie, urmand ca acestea sa treaca prin mai multe verificari. Exista persoane care le depoziteaza in sezonul cald pentru ca apoi sa le monteze pe masina. In aceste cazuri, cineva trebuie sa verifice daca ele au fost depozitate corespunzator si daca nu prezinta defecte.

In al doilea rand, este esential sa achizitionam anvelope de iarna de calitate de la distribuitori de top, care ne vor asigura buna functionare. Noi iti punem la dispozitie o gama diversa de piese auto online, inclusiv anvelope pentru iarna de calitate. Daca planuiti o calatorie in afara orasului, este important sa aveti anvelope de rezerva, lanturi de zapada si o trusa mecanica.
Inainte de fiecare drum este recomandat sa verificam daca acestea sunt umflate la capacitate maxima si daca nu prezinta defecte care pot afecta condusul.

Lichidul de parbriz

Inghetul din timpul noptii afecteaza in mod direct parbrizul care trebuie curatat cu atentie inainte de fiecare drum. Lichidul de parbriz ajuta si trebuie verificat constant deoarece este foarte important, deoarece asigura vizibilitatea soferului si o calatorie sigura.

Frana

Poleiul este cel mai periculos fenomen al sezonul rece deoarece afecteaza modul in care conduci. Preventia nu este de ajuns si de aceea franele trebuie sa functioneze perfect. Fiecare drum cu franele stricate iti pune viata in pericol.

Bateria auto

Sunt multe cazuri in care masina nu porneste datorita baterie,i care este afectata de temperaturile scazute. De accea, trebuie sa iei masuri de precautie atunci cand vine vorba de baterie. Incearca sa iti amintesti, cand ai schimbat-o ultima data, cand a pornit mai greu sau daca a avut defectiuni pe parcursului anului.

Este bine cunoscut faptul ca temperaturile scazute pot afecta in mod negativ piesele masinii tale, in special atunci cand acestea nu sunt verificate sau sunt uzate.







Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙