Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Tot ce trebuie sa stii despre antigel

13/12/2017
Tot ce trebuie sa stii despre antigel
http://www.alexbeagroup.ro/Masina ta are nevoie de ingrijire continua pe tot parcursul anului, in special in anotimpul rece cand vremea nefavorabila poate afecta functiile importante ale masinii. Precipitatile crescute si temperaturile scazute sunt factorii care ingreuneaza functionarea masinii in conditii normale. Pericolele din sezonul rece sunt multiple iar soferi sunt sfatuiti in mod constant sa adopte un stil preventiv de condus.

Solutia antigel este extrem de importanta deoarece asigura functionarea corespunzatoare a motorulul si in conditiile extreme. Ea este cea care realizeaza transferul de caldura intre propulsor si radiator, asigurand temperatura potrivita pentru motor. Are rolul si de proteja circuitele de calcar si rugina, care ar putea impidica trasferul de caldura. Acesta se utilizeaza in principal pentru proteja motorul de:
  • Coroziune
  • Inghet
  • Supraincalzire
Acesta trebuie verificat constant doar in momentele in ca motorul nu este pornit. Nivelulul lui trebuie completat si schimbat atunci cand este nevoie, conform manualului masinii. Verificarea se realizeaza foarte usor prin observarea nivelului lichidului si daca acesta ajunge la semnul „plin”.
Antigelul nu are rolul numai de a incalzi sau raci motorul ci si protejeaza componentele motorului si astfel mareste timpul de functionare al acestuia. Este contraindicat sa inlocuiti antigelul cu apa sau alte solutii deoarece pot aparea probleme grave printre care si:
  • incalzirea si racirea grea a motorului
  • aparitia coroziunii
  • scurgeri
O solutie antigel de calitate scazuta poate afecta si chiar distruge motorul in timp. Atunci cand alegeti antigelul e esential sa consultati manualul masinii pentru a stii cu certitudine ce tip sa cumparati. E important de stiut faptul ca solutiile antigel nu trebuie amestecate intre ele pentru ca au in componenta substante diferite. De asemenea antigelul trebuie sa fie ales corect, in concordanta cu caracteristicile motorului. Recomandam ca antigelul sa fie de inalta calitate pentru ca si motorul sa functioneze bine. Magazinul nostru online de piese auto iti sta la dispozitie cu tot ce ai nevoie pentru ca masina ta sa functioneze corect.






Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙