Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Schimbarea anvelopelor

01/02/2019
Schimbarea anvelopelor
Masina a devenit prietenul de nadejde al zilelor noastre, fara de care intregul nostru program ar fi un haos. O consideram parte integranta din viata noastra, insa uitam ca pentru o buna functionare trebuie sa avem grija de ea si ne amintim doar atunci cand ne atentioneaza ca o componenta trebuie schimbata.

Anvelopele sunt componentele care au nevoie de o atentie deosebita, deoarece ele trebuie schimbate in functie de sezon. Insa mai exista si alte motive pentru schimbarea cauciucurilor. Este adevarat ca in unele cazuri anvelopa se poate repara, insa orice reparatie trebuie facuta si verificata de catre un profesionist.

Sugeram ca ar fi bine sa schimbi anvelopele daca:
  1. Pneul are semne de invechire
Pneurile nu au o durata fixa de utilizare, deoarece nu depinde de data fabricatiei ci de cat de mult au circulat, in ce conditii climatice, conditiile de depozitare si utilizare, viteza cu care au circulat, presiunea de umflare, intretinerea, etc. Asadar, pentru a circula in siguranta, consultati un specialist care va poate spune cu certitudine daca pneurile trebuie schimbate sau nu.
  1. Pneul prezinte urme de deteriorare
Daca pleul dumneavoastra prezinta taieturi sau chiar o singura intepatura, mergeti cu ea la un mecanic profesionist. El va poate spune daca pneul se poate repara si ce obiect contondent l-a deteriorat. Nu va sfatuim sa circulati cu cauciucuri de acest fel, deoarece veti fi predispusi accidentelor si va puteti pune viata in pericol.
  1. Exista o uzura anormala
O simpla uzura poate fi semnul unei probleme mecanice mai grave precum defect de pararelism, de echilibru, de suspensie sau de transmisie. De asemenea poate fi considerate o consecinta a presiunii inadecvate.
  1. Pneul are pana
Daca pneul are pana, doar un profesionist poate decide daca anvelopa interna a suferit daune si in consecinta daca pneul poate fi reparat sau nu.

            Pentru a circula in siguranta asigurati-va ca toate componentele masinii dumneavoastra sunt intr-o stare buna.







Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙