Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Revizia masinii in sezonul cald

02/05/2019
Revizia masinii in sezonul cald
Odata cu venirea primaverii si temperaturile putin mai ridicate, trebuie sa ii acordam o atentie suplimentara masinii noastre. Pe langa schimbarea cauciucurilor, este binevenita si o revizie. Pentru ca masina ta sa functioneze corespunzator si fara probleme va sfatuim sa faceti urmatoarele verificari:
  1. Anvelope
Datorita temperaturilor ridicate, presiunea aerului creste si de aceea trebuie verificata presiunea din anvelope. Presiunea mare poate duce la o explozie a anvelopei, pe care nimeni nu si-o doreste. Rotile trebuie sa fie aliniate si centrare, pentru o buna performanta a acestora. De asemenea, daca tocmai ai inlocuit cauciucurile, ar fi bine sa verifici placutele de frana. Nu uita ca un set de placate de frana de calitate iti poate salva viata!
 
  1. Uleiul de motor
Dupa anotimpul rece, garniturile de motor sunt uzate si pierd ulei deoarece pe timpul iernii masina solicita motorul mai mult ca oricand prin supunerea la temperaturi foarte scazute si apoi la temperaturi extrem de ridicate dupa pornire, intr-un interval scurt de timp. Trecerea de la un anotimp la altul este momentul potrivit pentru a verifica daca este necesar schimbul de ulei de motor sau trebuie doar completat.
 
  1. Acumulatori
In sezonul rece, bateria masinii este suprasolicitata si de aceea odata cu venirea primaverii este bine sa fie verificata. La noi pe site gasesti o gama diversificata de acumulatori auto la preturi avantajoase, iar tu il poti alege pe cel potrivit tie.
 
  1. Stergatoare parbriz
Din cauza conditiilor iernii, a lapovitei si ninsorii, dar si a amestecului de pe carosabil de sare si murdarie, stergatoarele de parbriz sunt extrem suprasolicitate. Costul unor stergatoare de parbriz este unul scazut, insa iti ofera o vizibilitate buna necesara pentru siguranta ta. Lichidul de parbriz trebuie si el verificat deoarece este diferit de cel de iarna si iti poate uza garniturile motorasului electric de la rezervor.
 
  1. Piese auto
Este bine ca odata cu aceasta revizie sa verificam aprope toate piesele auto solicitate mult in sezonul rece. Bucsele, bieletele si capetele de bara, carcasa filtrului de aer, tevile intercooler sau EGR sau chiar kit-ul de ambreaj, toate trebuie verificate cu atentie pentru ca pe tot parcursul sezonului cald sa circuli in siguranta si fara griji.







Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙