Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Piese auto pentru BMW-ul tau

22/09/2020
Piese auto pentru BMW-ul tau
Brandul BMW a cunoscut un succes de neegalat in Romania si nu numai, inregistrand vanzari colosale si ocupand pozitii de varf in lumea industriei auto. La inceput brandul BMW a produs motoare, apoi motociclete si abia in 1929 a lansat primul automobil.

De-a lungul timpului design-ul si tehnologiile autoturismelor au evoluat, iar masinile BMW sunt acum mai puternice si mai confortabile, cu o apelare rapida a vitezei, mai multa siguranta si un echipament complet.

Fiind atat de cunoscute si apreciate, numarul BMW-urilor a crescut de la an la an, iar nevoie de inlocuire a pieselor auto BMW de asemenea. Iar pentru o functionalitate perfecta a masinii, piesele auto trebuie sa fie noi si originale.

Ai nevoie de piese auto BMW noi si originale?


De la magazinul Alex & Bea Auto Group poti achizitiona piese auto BMW originale, la un pret avantajos. Gama noastra de produse cuprinde piese auto pentru orice model BMW, iar echipa noastra va poate consilia in ceea ce priveste intretinerea autoturismului pentru a functiona la capacitate maxima.

Magazinele noastre fizice se afla in Cluj Napoca pe strada Fabricii, Nr. 2 si pe strada zlazului, Nr. 14.

Poti avea piesele auto BMW direct la usa ta!


Daca nu ai timp sa vizitezi magazinele noastre fizice, te invitam sa comanzi online piesele auto de care ai nevoie direct de pe site. Catalogul nostru online cuprinde toate piesele de care ai nevoie, iar filtrele de cautare te ajuta sa ajungi simplu si rapid la piese de care ai nevoie.

Magazinul online cuprinde si accesorii si consumabile care nu trebuie sa lipseasca din masina ta!
Iar pentru comenzile mai mari de 500 lei, transportul este gratuit!

Masina ta merita ce e mai bun, iar siguranta ta e pe primul loc. Atrage toate privirile cu BMW-ul tau prin design si putere, in siguranta deplina datorita pieselor auto BMW originale.







Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙