Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Piese auto care se strica rapid

13/08/2019
Piese auto care se strica rapid
Indiferent ca vorbim despre piese auto Fiat sau despre alta marca, piese precum placutele si filtrele sunt considerate consumabile. Insa, exista si piese cu care in mod normal nu ar trebui sa intampini dificultati dar, din diferite motive, acest lucru se intampla.

Cele mai "problematice" piese auto sunt:

Injectoarele

Din cauza carburantului injectoarele functioneaza la capacitate maxima o scurta perioada de timp. Carburantul de calitate slaba si neschimbarea filtrelor de benzina la momentul potrivit, duc la o uzura prematura a injectoarelor. Acestea acumuleaza in interior calamina si in scurt timp se vor strica sau vor creste consumul de carburant al masinii.

Electromotrorul

Aceasta piesa auto se mai numeste si demarator, fiind folosita la pornirea motorului cu ajutorul curentului electric din accumulator. Este format din motorul propriu zis si un solenoid. Electromotrorul propriu-zis se strica foarte rar spre deosebire de Solenoid. Primul semn ca Solenoid-ul este averiata este zgomotul produs dupa pornirea motorului. Daca problema nu este remediate la timp, rotile din parte din fata se vor uza prematur si pornirea va fi dificila.

Pompa de benzina / motorina

Durata de viata a pompei de benzina/motorina poate fi redusa substantial atunci cand rezrvorul nu este umplut constant sau atunci cand masina circula cu becul de la benzina pornit. Carburantul insuficient va provoca uzura prematura. In special pe timpul iernii, este necesar sa acordam o importanta deosebita carburantului din rezervor pentru a nu risca ca pompa sa se strice. Un combustibil de calitate si o constanta in alimentare iti vor proteja pompa de benzina/motorina.

Pentru momentele in care aceste piese auto s-au defectat, te invitam sa intri pe site-ul nostru si sa gasesti piesele auto potrivite masinii tale. Pentru piese auto Fiat, Audi, Skoda sau oricare alta marca de masini, va oferim cele mai bune variante. Articolele de pe site-ul nostru pot fi livrate oriunde in tara in cel mai scurt timp posibil. Punem accent pe seriozitate si profesionalism, pentru a va livra cele mai bune produse.
 







Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙