Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Intretinerea masinii – cum reduci cheltuielile?

22/08/2018
Intretinerea masinii – cum reduci cheltuielile?
Intretinerea corecta a masinii este esentiala daca doresti ca masina ta sa functioneze o perioada lunga de timp, fara complicatii si costuri suplimentare. Fiecare defectiune ne deranjeaza la buget, in timp ce masina se uzeaza si ii scade pretul de cumparare. Ce facem in aceste cazuri?

Alege produse de calitate, dar la preturi rezonabile

In primul rand, e important sa alegem produsele de calitate care au preturi rezonabile sau chiar mici. Nu trebuie sa alegem intotdeauna cele mai bune produse de pe piata, in special daca nu dispunem de bugetul necesar, pentru ca acestea ofera avantaje infirme in comparatie cu produsele mai ieftine. Este recomandat sa aplici aceasta regula la produsele consumabile, precum antigelul, uleiul.

Schimba anumite piese personal

In fiecare an dai o suma considerabila catre service, chiar si atunci can trebuie sa schimbi un bec sau o bujie. Poti schimba chiar tu un bec de masina cu ajutorul internetului, care iti pune la dispozitie toate informatiile necesare. In acest fel, vei economisii si poti cheltui acele sume pe ceva mai util.

Este important ca atunci cand vione vorba de operatiuni mai complicate sa apelezi la serviciile unui service deoarece acestia sunt profesionisti, chiar daca sumele sunt mai mari. In plus, nu merita sa creezi o defectiune majora a masinii din greseala, ca apoi sa apelezi la bugete si mai mari pentru a o repara.

Verifica starea pieselor constant

Daca efectuezi verificari personale si chiar vizite ocazionale la service, vei reusi sa previ defectiunile grave. Daca motorul face un sunet neobisnuit, daca franele nu mai functioneaza cum trebuie si daca voluanul nu tine directia dorita, e indicat sa te indrepti catre un service specializat. In acest fel, vei repara masina inca dinainte sa aiba defectiuni majore si vei fi scutit de costuri suplimentare.

Foloseste piese auto din comert

Atunci cand schimbi piesele auto nu este neaparat sa optezi pentru piese originale, in special daca este vorba sa schimbi obiecte consumabile precum filtrele de ulei. Este important sa optezi epntru piese originale atunci trebuie sa schimbi ceva la motor.

Noi iti punem la dispozitie piese auto online originale, dar si din comert pentru ca tu sa le alegi pe cele de care ai nevoie atunci cand iti repari masina.







Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙