Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Dezinfectarea aerului conditionat auto

31/03/2020
Dezinfectarea aerului conditionat auto

De ce miroase urat in masina ?


Ti s-a intamplat sa simti un miros neplacut in masina si sa nu stii de unde vine? Iti spunem noi! Aerul conditionat este mediul propice pentru aparitia mucegaiului si prin urmare a unui miros urat in masina.

Pe langa mirosul neplacut, aerul conditionat neigienizat pune in pericol sanatatea soferului si a pasagerilor (in special daca in autoturism sunt prezenti in mod frecvent copii).

De ce ne pune sanatatea in pericol aerul conditionat neigienizat?


Din cauza umiditatii, in interiorul instalatiei de aer conditionat se dezvolta bacterii care sunt imprastiate apoi in aerul din masina, fiind inhalat de pasageri. In cazul persoanelor cu probleme respiratorii (astm, bronsita), persoanelor cu alergii sau in cazul copiilor, acest aer plin cu bacterii este extrem de nociv.

Recomandarea noastra


Asa cum masina este curatata (interior si exterior) in mod frecvent, asa si instalatia de aer conditionat are nevoie de o dezinfectare frecventa pentru ca aerul care va intra in masina prin sistemul de climatizare sa fie curat.

Recomandarea noastra este sa igienizati aerul conditionat odata la 12 luni, atunci cand verificati si buna functionare a acestuia si in mod constant puteti folosi spray-uri care confera un miros frumos.

Magazinul nostru online de piese auto iti pune la dispozitie spray-uri de curatare a instalatiei de aer conditionat auto si multe alte produse care te ajuta sa-ti mentii masina curata.
 







Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙