Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

5 produse auto necesare pentru iarna

24/11/2020
5 produse auto necesare pentru iarna
Iarna a sosit deja la noi in tara si pe multi dintre soferi i-a prins nepregatiti. Unii nu au apucat sa-si schimbe cauciucurile de vara, altii nu s-au echipat cu cele necesare pentru sezonul rece. Pentru a va fi de ajutor, am realizat o lista cu produsele necesare in timpul iernii pentru masina ta.
 
  1. Antigel

Antigelul este folosit pentru racirea motorului, protejandu-l totodata de inghet, supraincalzire si coroziuni. De cele mai multe ori, defectarea masinii are loc din cauza sistemului de racire, asadar antigelul trebuie sa fie nelipsit pe timp de iarna in masina ta si te poate ajuta sa eviti cheltuieli inutile. Fara antigel, motorul ar putea sa se defecteze!
  1. Curatitor cu racleta

In timpul iernii, racleta este obligatorie! Din cauza temperaturilor negative, pe parbrizul masinii tale vei gasi zapada si chiar gheata. Dimineata cand va trebuie sa pleci cu masina la munca sau acolo unde ai treaba, va trebui sa-l cureti. Atunci vei constata cat este de importanta o racleta.
  1. Soluti dezghetat parbriz  

Pentru a-ti usura munca atunci cand cureti parbrizul iti recomandam sa folosesti solutii de dezghetat parbrizul. La noi pe site gasesti mai multe tipuri de solutie care te ajuta sa nu petreci prea mult timp afara in frig.
  1. Lopata de zapada

In functie de spatiul pe care il ai in masina, poti opta pentru o lopata de zapada mai mare sau una mai mica, cu maner telescopit. La drumuri lungi, in special, este indicat sa ai un astfel de produs la tine pentru a evita situatiile neplacute din cauza zapezii.
  1. Spray pornire motor 

Acest produs ajuta la pornirea motorului in sezonul rece si atunci cand umiditatea este ridicata, Spray-ul de pornire protejeaza motorul si acumulatorul si faciliteaza aprinderea. Click aici pentru a descoperi toate tipurile de spray pornire motor de pe site-ul nostru.






Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙