Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Trusa soferului responsabil

20/04/2016
Trusa soferului responsabil
Achizitionarea unui automobil implica o responsabilitate mare, motiv pentru care este necesar sa nu neglijam procesul de ingrijire a masinii. Indiferent de cat de noua este masina pe care o detinem sau cat de prudent conducem, sansele de a intampina situatii neprevazute in trafic exista. De aceea, consideram ca din trusa de unelte a soferului responsabil nu trebuie sa lipseasca o serie de unelte, ce se pot dovedi a fi un real ajutor in situatii de criza.

Cheie de roti
Aceasta poate fi inclusa in orice portbagaj, dovedindu-se a fi un ajutor de nadejde in caz de pana. Intrucat penele reparate la marginea drumului pot cauza pierderea acestor unelte, este necesar sa fiti atenti pentru a nu le pierde. Puteti achizitiona o astfel de cheie din orice magazin cu piese auto, benzinarie sau chiar supermarket pretul de achizitie fiind infim.

Compresor pentru anvelope
Se dovedeste a fi util in momentele in care observati ca rotile autoturismului se dezumfla treptat. Astfel veti remedia temporar problema, castigand suficient timp pentru a va deplasa la o vulcanizare. De cele mai multe ori, compresoarele sunt echipate cu un manometru, ce va permite sa verificati presiunea din roti atunci cand este nevoie.

Surubelnitele si cheile universale
De multe ori, anumite componente ale masinii se defecteaza brusc, cedand in momente neasteptate. Intrucat nu poti preintampina imprevizibilul, este recomandat sa ai mereu in masina o surubelnita si o cheie universala. Nu stii cand apare ocazia de a schimba stergatoarele, de a schimba un bec sau de a desface bornele acumulatorului.

Elemente de tractare
Lantul sau coarda de tractare va vor fi de folos in situatiile in care masina cedeaza si ramaneti oprit in mijlocul drumului. De altfel, o astfel de coarda poate fi folosita pentru a securiza lucrurile carate in portbagaj. Este necesarca atunci cand achizitionati elementele de tractare auto, sa acordati atentie atat lungimii acestora, cat si rezistentei.

Cablurile de curent
Un acumulator slabit poate da batai de cap oricarui sofer. Cu ajutorul cablurilor de curent, puteti solutiona problema simplu si rapid, daca orice alt sofer participant la trafic este dispus sa va ajute.






Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙