Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Top 4 accesorii esentiale pentru a indeplini toate regulile in trafic – Un ghid util pentru soferi responsabili

05/10/2023
Top 4 accesorii esentiale pentru a indeplini toate regulile in trafic – Un ghid util pentru soferi responsabili
Fie ca suntem pasionati de masini sau pur si simplu utilizatori zilnici ale acestora, fiecare dintre noi ar trebui sa fie pregatit sa faca fata unor situatii neprevazute in trafic. Indeplinirea regulilor si siguranta rutiera sunt responsabilitatile noastre ca soferi responsabili. Pentru a ne asigura ca suntem pregatiti in orice moment, echipa Alex&Bea a intocmit o lista cu cele mai importante accesorii pe care ar trebui sa le contina orice masina. Aceste accesorii simple pot face diferenta intre o situatie neplacuta si rezolvarea rapida a unor probleme minore.
 

Roata de rezerva, cric si cheie pentru roti – atunci cand vine vorba de pneuri dezumflate sau pene, o roată de rezerva functionala, un cric si o cheie potrivita pentru roti sunt esentile. Acestea va vor ajuta sa schimbati roata rapid si in siguranta, astfel incat sa puteti continua calatoria in cel mai scurt timp posibil.
 

Lanterna portabila – o lanterna portabila este foarte utila in cazul unor opriri de urgenta in timpul noptii sau in conditii de vizibilitate redusa. Va ajuta sa identificati si sa rezolvati probleme minore la motor sau sa efectuati verificari rapide in zone mai intunecate ale masinii.
 

Set de scule de baza – un set de scule de baza, care include o surubelnita cu cap plat si cap cruciform, o cheie fixa sau ajustabila si o penseta, va poate ajut sa efectuati mici reparatii sau ajustari in cazul unor probleme minore.
 

Triunghi reflectorizant si vesta de siguranta – in situatii de urgenta, asa cum ar fi o pana sau o defectiune majora, un triunghi reflectorizant amplasat la o distanta corespunzatoare de masina si o vesta de siguranta va vor face mai vizibili si va vor proteja in timp ce rezolvati problema.


Asadar, aveti grija ca aceste accesorii sa le aveti mereu in masina si sa le mentineti in stare de functionare. Ele va vor ajuta sa fiti pregatiti pentru orice situatie neprevazuta si sa va indepliniti responsabilitatile ca soferi in trafic. Siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic depind de aceste mici detalii esentiale.






Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙