Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Echiparea masinii cu anvelope de iarna

11/11/2016
Echiparea masinii cu anvelope de iarna
         Pe timp de iarna, conditiile de deplasare pe carosabil sunt speciale. Pentru anvelope, iarna incepe la 7 grade Celsius, deoarece aceasta este temperatura la care acestea trebuie schimbate in mod normal. La temperaturi scazute, anvelopele de vara se intaresc si performatele lor se reduc. Din acest motiv, este bine sa va interesati din timp de vanzare anvelope iarna pentru a fi linistiti in ceea ce priveste autoturismul dumneavoastra.

         La temperaturi sub 7 grade, anvelopele de iarna ofera mai multa siguranta si reduc distantele de franare in comparatie cu anvelopele de vara, pe toate tipurile de carosabil. In Romania, ca de altfel in UE, legislatia obliga consumatorii sa aiba montate anvelope de iarna atunci cand drumurile sunt acoperite cu zapada sau polei, incepand cu 1 noiembrie. Conform legii, anvelopele de iarna trebuie sa aiba obligatoriu inscriptia M+S (“mud & snow” = noroi si zapada).

       O alternativa la anvelopele de iarna o reprezinta anvelopele all season, anvelope concepute pentru a rula eficient si in legalitate, in toate cele patru anotimpuri. In general, acestea ofera perfomante apropiate cu cele ale anvelopelor de vara si ale celor de iarna, exceptie facand doar in conditiile de circulatie foarte dificile.

        O simpla vizita la un magazin cu piese auto sau o comanda de la magazin anvelope Cluj demonstreaza ca, in functie de dimensiune, producator si marca, ne putem echipa masina cu cauciucuri de iarna cu circa 1.000 de lei.
Sfatul nostru este sa achizitionati anvelope iarna online din timp si sa va echipati masina cu anvelopele potrivite, pentru a respecta legislatia, dar mai ales pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic. Cat timp nu utilizati anvelopele, incercati sa le depozitati in conditii cat mai bune: ambalate in saci speciali, intr-un spatiu cu temperatura scazuta si constanta si fara umezeala.






Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙