Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Curiozitati despre brandul BMW

13/03/2018
Curiozitati despre brandul BMW
Brandul BMW este pe piata inca din anul 1916, anul in care compania si-a schimbat numele, si este recunoscuta pe plan international pentru calitatea inalta si inovatiile pe care le-a dezvoltat de-a lungul timpului.

Initial compania era producatoare de motoare de avion dar datorita restrictiilor impunse de Tratatul de la Versailles productia lor a fost oprita. Pana in anul 1923 compania producea doar motoare pentru diverse vehicule, dar incepand cu acest an urma sa produca prima lor motocicleta. Abia in anul 1928 BMW a devenit un producator de automobile si in anul 1929 a fost construita prima masina.

In urma celui de-al doilea razboi mondial, compania a reusit sa isi restabileasca statutul de producatoare de masini de calitate, construind in anul 1951 prima masina de lux. Abia in anul 1961, cand au lansat modelul 1500, au reusit sa castige succesul pe care il doreau. Datorita cererii mari de pe piata compania a trebuit sa isi extinda afacerea, incepand cu Africa, Europa si Statele Unite ale Americi in anul 1989.

In anul 2002 BWM a obtinut toate drepturile necesare pentru fabricarea masinilor Rolls-Royce iar prima masina care a fost fabricata era un model nou Rolls-Royce Phantom.Brandul BMV detine productia masinilor Mini din anul 2001 si Rolls-Royce din anul 2003. In prezent compania este recunoscuta pentru modelele consacrate si se axeaza pe crearea unor noi modele care vor revolutiona piata auto.

Succesul companie are la baza piesele auto de calitate germana folosite in fabricarea masinilor si design-ul unic al masinor fabricate. Performanta pieselor se poate observa foarte clar in anii in care BMW a participat la Formula unu si a castigat 20 curse cu masinile produse.

Opteaza intotdeauna pentru piese bmw de calitate pentru a prelungi durata de folosirea a masinii si pentru a calatori in siguranta!







Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙