Livrare gratuita la comenzi  > 1000 Ron.
0744 250 385Livrare gratuita   > 1000 Ron.

Autoturismele Coreene Daewoo – Istoric & Curiozitati

04/08/2016
Autoturismele Coreene Daewoo – Istoric & Curiozitati
Istoricul marcii Daewoo
  Construirea mijloacelor de transport Daewoo, autoturisme si autoutilitare, s-a inceput in anii ’70, in Coreea de Sud, fondatorul companiei fiind Kim Woo-Choong. Initial, Daewoo s-a concentrat pe productia de imbracaminte si textile, pentru ca mai apoi sa se extinda spre productia de inginerie mecanica si electrica, petrochimie si constructii navale.
Brandul are o istorie relativ scurta, dar plina de momente de cotitura. Din cauza crizei economice asiatice din anul 1999, guvernul din Coreea de Sud a fost nevoit sa vanda compania Daewoo concernului General Motors. Aceasta a fost numita GM Daewoo Auto&Tehnology, iar in martie 2011 existenta brandului a fost intrerupta.
 
Caracteristicile si modelele autoturismelor Daewoo
  Gama de masini Daewoo este prezentata ca fiind compusa din masini de tip sedan, hatchback si break, fiind lansat de asemenea si un van cu doua usi. Datorita modelelor variate, automobilele Daewoo sunt capabile de a satisface cerintele publicului larg de soferi. In acelasi timp, unele modele sunt ideale pentru a merge pe strazile aglomerate ale oraselor, iar altele pot fi utilizate pentru transportarea incarcaturilor mici.
Producatorul a pus accent pe securitatea automobilelor, astfel ca exista unele modele cu acoperis intarit sau altele care au usi care reduc riscul de deformare al caroseriei in caz de coliziune.
 
Avantajele automobilelor Daewoo
-design modern;
-pret accesibil;
-marimi compacte la anumite modele;
-manevrabilitate buna;
-consum econom de combustibil;
-interior confortabil.
 
Piese de schimb Daewoo
    La nivel de diponibilitate, automobilele Daewoo sunt unele dintre liderii pietei. Pretul pentru accesorii si piese auto Daewoo este relativ scazut comparativ cu pretul pietei, intretinerea acestora fiind destul de convenabila.
     Magazin online piese auto Alex&Bea va pune la dispozitie cele mai noi piese auto Daewoo pentru autoturismul dumnevoastra si, pe langa asta, beneficiati si de asistenta pentru orice produs achizitionat.





Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare




Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙